Wednesday, March 11, 2009

malam pertama --- settle

Posted by NaZa at 9:16 AM
sorry yek, ini bukan cite pasal malam pertama lepas kawin.. :p ni cite malam pertama setelah ditinggalkan suami yang pergi outstation.. amik je fakhry dari bbstr dah meragam. bile balik, aku suh lambai bbstr, dia wat derk je... menonong jalan. bile angkat muka, moncong je... rupanya merajuk ngn aku sbb suh dokong, tp aku wat xtau. hihih.. macam2 la fakhry ni. suruh jalan xnak sbb takut adik ipar aku dokong dia... xbiasa lagi kan...

malam, kekadang, tgh2 main dia terus pi pintu, agaknya dia ingat papa dia balik, tp sib baik x nangis. awal dia tido kul 9. tp yg bestnya, dia bangun kul 2.30pagi.. aku tanya, nak makan, tgk tv, main, baca buku, seme dia xnak... yg dia tunjuk bathtub dia, nak mandi pepagi buta.. ada ke patut. huhhu.. dah kul 3.30 xnak tido gak, aku baring atas katil zzzzz.... dia kuar semula main ngn adik ipar aku. sib baik ada dia.. ihhihih bleh la aku tido. tu pun bile tutup lampu seme still xnak tido, dia ngadap tv. tah cite apa pun xtau. last2 seme org xlayan dia masuk gak dalam bilik kul 5.30 camtu... baru tido.. sabo jela..

2 comments on "malam pertama --- settle"

kirana on March 11, 2009 at 1:18 PM said...

alahai...baru nk excited abca cete malam pertama :P


sabor jer laa..lambat lagi nk balik tu

NaZa on March 12, 2009 at 2:14 PM said...

ana - xdenya aku nak share malam pertama aku dalam blog ni... :p

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal