Friday, March 13, 2009

penantian berakhir.. :p

Posted by NaZa at 2:56 PM
harini laki i balik. hehehe.. macam la aku sorang ada laki kan. poyo je... so serahan tugas bleh dilakukan malam ni, dia plak jaga fakhry :p ..cite pasal fakhry, malam tadi aku bleh tido ngn nyenyak tanpa gangguan. dia terjaga 1x nak susu, yang lain just merengek2 n lepas aku tepuk2 dia terus tido semula. rasanya sebab dia tido dengan hati yang aman sbb aku telah menurut segala kehendaknya b4 tu. macam malam2 sebelumnya, dia tido dengan hati yg berduka lara n merajuk. so sebagai balas dendam dia membuat hal dipagi buta..

yeee.. anak saya memang seorang yg berdendam kuat ingatan. contohnya, jika hari jumaat tu, suami bbstr buat2 xlayan n tinggikan suara sket.. hari isnin tu, dia xkan melayan abah zul (panggilan yg dibahasakan oleh suami bbstr) walaupun dipanggil dengan suara yg merdu sekali. wat derk je n buat2 xnampak... begitu kuat ingatannya... padahal dah 2hari berlalu.. ish..ish... contoh lain, smlm aku xbagi tgk cite upin-ipin dalam youtube sbb guruh n petir malam semalam. dia bangun kul 6.40 pagi tadi terus tunjuk PC suh bukak.. sabo jela.. tp aku bleh la mandi dgn aman kan....

sib baik asben balik hari ni, aku ngidam nak pi kenduri kawin orang... nak makan nasi kenduri kawin. bleh gitu? hihi.. so esok pi melaka, kawan asben kawin.. yeyyeyeye

1 comments on "penantian berakhir.. :p"

kirana on March 13, 2009 at 3:48 PM said...

pi melaka tu pi la try naik menara taming sari ngn eye on malaysia tu.. tepi laut tu..cam best jer

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal