Friday, April 24, 2009

hari ni dah start mood bercuti

Posted by NaZa at 10:37 AM
next week aku cuti 1week... yahoo.. 3hari replacement leave utk ganti sabtu ahad yg aku keje aritu.. pastu khamis aku amik annual leave.. jumaat labor day so public holiday.... insya Allah, esok malam nk pi langkawi.. yahoooo... setelah berzaman nak pi kan, tp xsampai2 lagi..

tapi fakhry minggu ni asyik demam je. huhu.. malam la panas, dedar2 jela.. siang ok je..pastu batuk sket2. semalam, hubby plak dah start selsema+batuk+demam.. huhuh.. riso2.. jangan la ada apa2 yg menghalang impian percutian aku... sedih-sedih... n semalam gak my parent datang umah.. sbb kitorg pi sekali... best2.. hari ni malas nak wat keje dah. sbb mood cuti tu dah bersarang diminda.. hihih

4 comments on "hari ni dah start mood bercuti"

kirana on April 24, 2009 at 12:05 PM said...

aku ni bukan nk promote
mcm aiman kan amik dbrain
kalo takat dedor2 baru nk start demam tu..aku bg ja terus..4-5 bijik
insyaallah..esok paginya demam dah takda
sbb ubat demam mmg dia tanak makan..so aku kena bg ubat biji jugak
setakat skrg kira 4 bulan dah la tak demam lagi..mintak simpang

NaZa on April 24, 2009 at 12:07 PM said...

ana - ni kire promote gak ni.. kena bayo ni.. :p

bie on April 24, 2009 at 1:10 PM said...

corelle satu!! hihi

noniey alias on April 27, 2009 at 10:46 PM said...

selamat bercuti n selamat menghabiskan duit..huhuhu

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal