Thursday, April 16, 2009

pregnancy checkup

Posted by NaZa at 11:25 AM
aku buat buku merah.. tp bukan warna merah pun, warna putih.. tp dah klu buku checkup tu seme org panggil buku merah.. aku pun sama gak la...

-condition baby sihat, mummy dia pun sihat.. aku ni alhamdulillah la, xde morning sickness.. klu loya pun sbb perut kosong masuk angin makan lambat... baby boy lg la kot..
-baru 13weeks.. dah masuk 2nd trimester... due date ikut scan 19/10.. sempat la nak makan lauk hari raya. hihihih
-tekanan darah, urine test seme ok...
-berat.. 43.8kg.. b4 preggy 40kg. 3bulan naik dekat 4kg... bagus2.. :p

kali ni hubby xikut sbb aku check kt klinik opis ni je.. lgpun aku tertinggal henpon kat umah. susah la nak calling2 nnt.

note:- semalam fakhry dah 20months == 1year 8months.. cepat je masa berlalu...

5 comments on "pregnancy checkup"

kirana on April 16, 2009 at 12:08 PM said...

ko kena menten berat skrg atau 45kg..
cun sket nampak :P
pandai kan aku komen org ekkekekekek

noniey alias on April 16, 2009 at 1:03 PM said...

aku pun kalau gi check kat klinik kesihatan, mesti gi sorang je. kalau gi scan, baru ajak iqbal.

NaZa on April 17, 2009 at 10:58 AM said...

ana - nnt lepas bersalin ko tlg aku mentenkan berat yek.. penat aku makan, last2 turun ke 40kg gak. huhuh

noniey - klinik kesihatan gomen ke? aku xpi, malas, jenuh nak menunggu.

MaSLiNa a.k.a. GG on April 17, 2009 at 12:57 PM said...

aku pun kalo gi checkup sorang jek.. bila dah sarat sgt² baru en.suami teman kan.. anak kita nanti sebaya la yek.. tahniah utk Fakhry sbb bakal dapat adik..

p/s : Fakhry dah start buat perangai pelik tak??

NaZa on April 20, 2009 at 10:43 AM said...

gg- setakat ni xde la fakhry tu wat perangai... lg bagus adala.. sbb kalu dia nak apa2 suh papa dia je.. hihih selamat aku...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal