Friday, April 10, 2009

Tag From Mai

Posted by NaZa at 3:23 PM
sbb aku xtau nak update apa.. aku jawab la tag dari mai yg dah berkurun ni.

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
myself myview.. apa2 yg berkaitan ngn hidup aku la...

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
nazaxx.blogspot.com... sempena nama aku.. just tambah xx bukan cite yg XXX tu yek.. :p

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
ikut kesesuaian masa, keadaan dah mood penulis masa tu..

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
xpernah la plak... klu xupdate pun biarkan jadi pekasam je.. hihi

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
suka baca blog mai.. best part cite pi vacation, cite pasal bisnes2 dia...pastu klu ada gambar nasya, rasa geram je tgk, montel.. hihih... bile tah nak jumpa lg. rasanya tunggu aku lahirkan baby kedua kot baru leh jumpa.. :p

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
aku rasa seme org dah wat tag ni.. aku yg yg ketinggalan.. so xyah la tag org lain..

1 comments on "Tag From Mai"

Umie on April 13, 2009 at 1:25 AM said...

agak2 kan kalau orang taip keywords XX, ade tak yg pi ke blog ko nih??? kekekeke

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal