Tuesday, May 26, 2009

borak kosong...

Posted by NaZa at 10:15 AM
penat + ngantuk arini.. pagi tadi sampai dari tganu kul 2pagi... aku cuti semalam.. balik tganu jumaat malam aritu... lama giler xbalik kampung. last sekali akhir tahun lepas sbb PIL balik haji... dekat 5bulan tu. huhuhu... ni pun xplan nak balik, tp nenek hubby dah 2kali xbape sihat n asyik tanya bile nak balik.. so balik jela walaupun bulan tgh gelap. huhu

yela.. aku balik 23.. gaji xmasuk lg. ekekek.. so activiti men'shopping'kan diri tu xde dalam list la.. n alhamdulillah, fakhry xde la nak melekat je ngn aku.. dia boleh je main2 ngn sepupu2 asben yg lain n adik2 ipar aku, walaupun jarang berjumpa.. dapat la aku tido awal n dia tido kul 12malam lebih tu pun sbb tutup lampu.. kalu x asyik nak main je. huhuhuh

hajat aku nak makan nasi dagang pun tercapai la.. tp makan sket je sbb perut dah penuh makan kueyteaw b4 tu... n aku rasa activiti diet hubby aku dah terganggu... b4 ni rasa macam turun 2/3kg.. sekarang ni.. macam dah naik 10 kg je.. :p

p/s arini ni opis bergolap je.. macam xde keje je nak buat... hihih

3 comments on "borak kosong..."

kirana on May 26, 2009 at 11:31 AM said...

dah 2 ari golap naza oooiii
tu incr dah masuk tu..pi la hoyeh2 hehehe

noniey alias on May 26, 2009 at 12:56 PM said...

lepas ni start diet balik lah faiz tu..hehehehe

NaZa on May 27, 2009 at 10:46 AM said...

ana - ala incr ciput, hoyeh 2harkat je dah abih duit. huhuh

noniey - nak turun 1kg punye la susah.. naiknya sekelip mata..

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal