Tuesday, May 19, 2009

boy or girl????

Posted by NaZa at 3:01 PM
kan aritu aku gi checkup, xde nampak apa2 lg kan... so xtau la gender lg..
semalam aku amik fakhry, ajak balik xnak plak.. sibuk nak main.. sabo jela..
tp bile aku tinggal marah plak. ada budak pompuan sorang xbalik lg.. dok main sekali..
ni kire geng dia gak.. tp mak aiii.. lasak tul budak tu. xreti dok diam.. baru setahun 1month.
aku tgk pun penat je.. camne la mak dia jaga.. bbstr aku cakap.. selama dia jaga budak, budak ni la paling lasak. hahah..

b4 ni klu aku nak pegang2 ke, budak pompuan tu xmoh. kali ni siap dok atas riba aku lg..
memula si fakhry xheran, sibuk nak main..
tp bile budak tu duduk lama2 atas riba aku, mula la menjeles..
dia tolak2 nye budak tu. yg gurl tu apa lg, lawan balik.. dah berebut nak dok atas riba aku plak. huhuhu.. dah jerit2 budak dua org ni...
padahal mak budak pompuan tu ada gak kt situ...
haaaaa.. apa maksudnya. ekekek..
bbstr aku cakap.. "xkan la boy lagi kot". ekekekek..

gambo kt reject shop midvalley. minggu2 lepas punya... masa 1st round pi, ada bebudak lain dok main situ, tp fakhry dalam stroller. 2nd time pi sebab aku nak beli baju, papa dia wat kuar dari stroller, terus berlari kesitu... tp salesgirl kat situ xbg main, takut terjatuh... pastu mula la menjerit. huhuh

2 comments on "boy or girl????"

kirana on May 20, 2009 at 10:03 AM said...

aku dulu...bb gal suka kat aku ..
depa kata pmpn kat dalam..
ntah...

NaZa on May 22, 2009 at 2:17 PM said...

ana - org cakap, selalu bebudak kan suka diff gender.. tu yg klu budak pompuan suka dekat, maknanya boy.. tp apa2 jela kan.. asalkan sihat...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal