Monday, May 11, 2009

cuti..

Posted by NaZa at 8:03 AM
syok2... aku cuti arini.. xpernah2 company aku bg cuti replacement bile public holiday jatuh hari sabtu... pelik gak.. tp dah org bagi amik je la... tp yg xsyok nye.. aku je cuti sorang2. pagi2 asben dah kuar ada meeting.. n aku sempat mandikan fakhry n suh dia anto ke umah bbstr. hihihi.. malas la nk jaga fakhry sorang2.. nak berehat2 sambil mengemas umah yg berterabur ni.. n nak menyambung membaca buku yg aku beli last week masa MPH warehouse sale... mood membaca ni xsampai lg la.. jenuh nak perabih 1 buku...

1 comments on "cuti.."

bie on May 12, 2009 at 11:25 AM said...

byknya beli buku hehe..sama lah buku yg beli ari tu pun xde pun lg nk baca..buat pekasam je dl

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal