Friday, May 8, 2009

day 3 - cable car

Posted by NaZa at 11:01 AM
air terjun telaga tujuh... pandangan dari atas
mak ngan abah ada kat atas bukit tu...
masa kat jambatan gantung tu, baru la si fakhry nak jalan sendiri.. tp xdenye la aku nak bgkan.. kang terjatuh... huhu xterbayang camne...
sibuk gak nak panjat tangga sendiri
ada dua-tiga keping je gambo aku, hubby n fakhry. ni pun suh abah amik... muka cam serius la plak kan. hihih

abah dan mak.. diorg lepak2 kat atas tu je sementara kitorg turun ke bawah.. kabus makin tebal n abah cakap macam susah nak bernafas.. sejukkkkk...
konon2 gambo seni la. hahah... masa ni hubby tengah on phone. ada ke org tgh bercuti, opis call sbb ada system xupdate.. lama gak dia cakap.. jenuh aku melayan fakhry takut dia terjatuh je. huhuh

penat tul masa nak naik tangga kt cable car tu.. aku yg xdokong fakhry pun dah lelah, lg la hubby kan..
ek--eeleh.. ingat comel ke wat muka camtu.. :p masa ni kabus tebal tul.. mmg xnampak apa..
baru sampai kt atas cable car tu.. masa ni still nampak lg laut kat kiri kanan seme...
jalan yg kat bawah pun still nampak lagi
pandangan dari dalam cable car
dalam cable car.. muka si fakhry ni nampak macam takut2 je. hihihi
pintu masuk cable car..

p/s gambo x mengikut susunan pun.. aku malas. hahahah

4 comments on "day 3 - cable car"

kirana on May 8, 2009 at 12:26 PM said...

AKU PLG SUKA NAIK CABLE CAR NI..MMG GAYAT GAK SKET..NAIK KAT GENTING TAK CURAM MCM NI SGT


KAMI TAK PI JALAN2 KAT JAMBATAN TU PON...TAK LARAT..

TP SYG LA..VIEW KABUS TEBAL KAN..SURE SEJUK GILER

bie on May 8, 2009 at 5:29 PM said...

tebalnya kabus...ni kul bape ni..mak ngan anak sama kecik..mcm adik ngan kakak lak hehehe

NaZa on May 9, 2009 at 7:36 AM said...

ana- aku rasa macam nak naik semula je cable car tu.. tp seme dah xmoh naik lg, xkan aku nk naik sengsorang kan...

bie - masa ni kat atas tu kul 11 lebih kot... bile turun tu, hujan rengai sket2 je. kejap jela..

shaifulsafar on May 11, 2009 at 11:16 AM said...

dulu masa pegi gunung mat cincang ni masih single.... tapi la ni kalau nak pegi ngan wife & anak2.... pikir 2-3 kali.... sebab terlalu tinggi tempat itu...huhuhuh... risau keselamatan la pulak....

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal