Thursday, May 28, 2009

service currently not available

Posted by NaZa at 12:18 PM
malam tadi wat operasi mengemas umah... baru ni balik kg xsempat nak kemas umah yg bersepah tu... weekend ni my PIL nak datang sbb nak mengantor pengantin lelaki.. memula diorg nak dok hotel ngn sedara2 asben yg lain kat SA. sekali seme hotel fully booked sbb ada konvo uitm.. so last2 dapat la booked kt sogo.. jauh tu... last2 kitorg ajak duk umah je... mmg la umah ku kecik.. tp 'macam-macam ada'. hihihi... tp sedara2 yg lain dok la hotel tu gak. umah kecik ku itu xdapat nak menampung org yg ramai.. bilik xde.. tunggu la aku ada umah double storey nnt.. hihh

yg aku nak cite ni.. tgh2 sedap2 aku tgk discovery channel pasal kes accident yg terbesar yg pernah berlaku kt US tu.. "tuuppp" tetiba screen color biru... "service currently not available"... apakehal plak kan.. baru pasang, bil pun baru sampai semalam... xkan dah potong bil xbayo.... tp mmg kena potong pun.. tp bukan oleh astro.. ni oleh laki aku... bleh ke dia pi amik gunting potong wire yg sambung dari decoder ke piring tu.. wire tu berselirat... pakai wire lama org dok umah tu dulu... konon2nya nak la kemas sket.. main potong xtgk... bengang tul aku... aku senyap je.. dalam hati... fuhhhh panas... kang aku bersuara.. berapi.. hubby dah tersipu2 control malu la tu sbb aku dok perati je.. mmg tolong tgk je aku.. konon2 wat2 kool la hubby.. bile sambung balik xhidup gak.. dok cakap " lambat la sket sbb dia nak update decoder tu" yela tu.. hati dah panas kan.. baik aku tido... malas la nak layan.. dia pi la calling2 member dia.. rupanya wire yg sambung ke connector pendek sgt dia potong.. pagi tadi aku bgn tido, dia pi tido depan tv sampai ke pagi tv xtutup. sabo jela..

p/s hubby tido depan tv amik feel nak tgk barca lawan MU. tp aku xamik pun pakej sport masa apply astro ni. hahaha... kang asyik tido depan tv je tgk bola... :p

4 comments on "service currently not available"

kirana on May 28, 2009 at 3:22 PM said...

ahhahhahaahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hehehehhe nk tergelak kekekekekkeke

bie on May 28, 2009 at 3:34 PM said...

hahaha meh kita gelak sama2 k'ana..uat lawak je...ada ke pi potong wire

noniey alias on May 28, 2009 at 4:43 PM said...

lawak ah faiz nih.. memang lawak..hehehe


hampeh betul ko naza.. kesian kat faiz tu nak tgk sports tak bleh.. nasib baik dia tu baik. kalau laki aku confirm mengamuk..

faiz on May 28, 2009 at 5:31 PM said...

kita bersih umah..dia tgk tv, mmg sengaja potong pun,hahaha....

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal