Thursday, June 4, 2009

cuti sekolah == kenduri kawin

Posted by NaZa at 9:31 AM
masa cuti sekolah ni la seme org berlumba2 nak wat majlis perkahwinan kan... weken baru ni ada 4, tp aku leh pi 2 jela..... jumaat malam nikah anak sepupu asben sebelah my FIL tp aku xpi pun.. penat sehh baru balik keje, hubby ngn PIL je pi..., sabtu sepupu asben sebelah MIL plak kat sungai buloh.. nikah xsempat nak pi sebab biler sampai tu, dah abih pun akad nye.. biasala ada anak kecik.. alasan..alasan.. nak cite2 malas nak menaip aku tunjuk gambo jela..
harusla ada gambo anak bujang kesayangan yg tgh tunduk kealiman.. kekekek
masa ni ingatkan ada sialt ke apa.. tunggu jugak.. xde la.... huhuh.. macam YB hubby ngn songkok n batik dia tu.. :P

gambo pengantin... yg lelaki tu sepupu asben...

abih sanding seme bawak MIL ngn adil ipar pi shopping ikea... rambang mata la nak membeli...

ahad plak pi maran... ngn aksi2 fakhry dalam kete seme macam yg dicerita b4 ni.. akhirnya sampai gak ke wedding my BFF... ni classmate aku masa sek men dulu.. akhirnya kawin gak ko dot... tahniah....
quality gambo xbagus.... malas nak edit2 bagi terang sket... kena beli camera baru ni.. skang ni pakai henpon jekan. huhu.. kena masuk wishlist. ekekek... xsempat nak amik gambo depan pelamin sbb si fakhry merengek2 je.. sian2..

pi maran kejap je.. balik dari maran ke KL jammed giler... ngn accident, hujan, keta byk... dari maran kul 3 sampai umah almost kul 8mlm... sabo jela...

2 comments on "cuti sekolah == kenduri kawin"

kirana on June 5, 2009 at 8:47 AM said...

amboi faiz tu dah ala2 datok faiz dah haiihhhh..YB kawasan mana ni?kekekekkekeke

kirana on June 5, 2009 at 8:47 AM said...

nnt bulan 3 bulan 4 ramai org beranak pulak ekkekkek :P

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal