Monday, July 13, 2009

aktiviti hari sabtu...

Posted by NaZa at 3:23 PM
pagi, lepas sarapan pi LA bayo duit maintenance umah.. tertunggak 3bulan. hihi.. sib baik diorg xstart lg wat potong-memotong air. klu x sian bebudak yg sewa umah aku xde air..

tghari pi the curve.. nak tgk stroller PnT. xde la bulky sgt.. n xsusah sgt pun nk fold n unfold.. mothercare ada diskaun 20%. hubby dah offer suh beli, tp aku pk tunggu baby kuar dulu la.. bukan apa nnt si fakhry xnak dok dalam stroller, rugi je aku beli mahal2. ada masa lg 5/6bulan lg... lama tu.. bleh berubah2 sikap fakhry tu... so activity men'survey' jela..

dalam pusing2 nak carik kasut si fakhry, ternampak 'pak habib' kt situ.. ada la promotion 70%, 50%... emas skang mahal rm122/gram tp kt situ offer rm116/gram. dah ada org offer suh beli, kite rembat jela.. hadiah birthday yg dah lama dia offer aku cakap nanti2 dulu la.. last2 makin lama makin kurang plak budget hadiah aku.. bleh plak camtu... tq abang... *muuuahhhsss*

singgah ikea beli rak buku.. buku kt umah aku kan byk, (mcm la byk sgt..) nak bawak dr kete ke umah, xlarat hubby call mmbr suh datang tolong... tolong angkut n pasang sekali... dah settle2 seme, lepas solat maghrib pi makan. teringin nak makan kt bagan lalang. tp jauh bebeno.. so mmbr hubby ajak makan kt ayam penyet kt sunway... info: tokei ayam penyet ada wat survey kt giant kinrara nk bukak kedai kt situ.. aku selalu baca kt blog yg lain dok cite kesedapan ayam ni.. n pendapat aku mmg sedap la... tp bile aku nak tambah nasi, nasi dah abih, tgh tunggu kering.. ccess.. terputus selera aku.. ratah ayam jela.. kt area sunway tu byk giler kedai steamboat.. n semenye cina la.. n semenye penuh2.. mmg kaya la tokei2 kt situ...

ayam penyet gambo aku cilok dr sini

lepas makan, terus menuju ke uptown damansara.. ke downtown yek? aku pun xtau apa beza.. cuci2 mata.. hubby dok sembang2 ngn mmbr2 dia sambil minum air.. aku ni la yg tgh mengandung ni berkejaran ngn si fakhry yg melawat kawasan.. sabo jela.. kul 1 baru balik tu pun sbb hujan dah rintik2..

4 comments on "aktiviti hari sabtu..."

bie on July 13, 2009 at 6:51 PM said...

mcm bestnyaa ayam penyet tu..nk kena try ni

bie on July 13, 2009 at 6:51 PM said...
This comment has been removed by the author.
kirana on July 14, 2009 at 9:04 AM said...

mana hadiah emas nya

emas kat kedai mmg mahai lah
kalo tgk kat public gold..segram=rm111

pasnih mintak hadia goldbar dari faiz hehe...

k.suzy said...

ayam penyet memang best..
tp k.suzy suka ayam penyet wong solo..
ada cawangan kat bangi..pas makan bole singgah ariani..hehe

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal