Thursday, July 16, 2009

alahai anakku sorang...

Posted by NaZa at 12:38 PM
last week, dia dah menumpahkan setengah botol essence treatment aku... patut la dok senyap je dalam bilik.. bile panggil, botol tu dalam mulut dia. huhu.. essence tu seme atas lantai.. huhu.. berseri2 la lantai aku pasni..

semalam, dia sapu krim gamat kt tolocar dia.. sib baik xmasuk mulut...

n pagi tadi, aku nak pi keje, nk pakai contact lens.. aku tgk sebelah je ada. yg sebelah lg air dah xde ngn lens sekali hilang..

sape lg punye keje seme ni kan. si bujang nan sorang kt umah tula.. rasanya dia main masa aku baring2 atas katil tunggu papa dia balik je.. sib baik ada 1 lg lens tinggal tp power kurang.. rembat jela.. asal bleh pakai.

sib baik anak kan,, sabo jela.. tu pun bile aku marah dia senyap je wat muka xbersalah... xpun lari masuk bilik, nangis kuat2. pastu kuar bilik ngintai2 aku tgk marah lg ke dia ke tak. huhuhu

5 comments on "alahai anakku sorang..."

kirana on July 16, 2009 at 2:56 PM said...

ekekkekek....nakal

fadillah on July 16, 2009 at 4:32 PM said...

alahai...sian betul..sian kat mak..sian gak kat anak..hehehhe..tp nak bt camana kan..nama pun budak.

MaSLiNa a.k.a. GG on July 16, 2009 at 5:26 PM said...

Naza, tu sbenarnya penangan nak dapat adik la.. hehehe.. memang mencabar!!

okinokiyo on July 16, 2009 at 9:56 PM said...

ala naza...xyah la marah.tpi reti plak dia nak merajuk ek.sian bila baca haha.

besnye dpt sepasangggg

noniey alias on July 17, 2009 at 9:22 AM said...

hehehehehe... comel je merajuk camtu... agaknya bila dah dapat adik nanti, mesti lagi kuat merajuk tuh..

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal