Tuesday, July 21, 2009

hari yg bosan dan penat.

Posted by NaZa at 5:16 PM
tinggal lg 2hari aku nk kena ganti pose.. hari ni pose rasa penat tul.. ke sbb aku xde keje nak buat menengok jam je kejenya.. bosan-bosan. boss sile bagi keje kt saya. huhuhu... tp sib baik gak farmtown arini diorg xblock waktu opis hour. agaknya org yg sepatutnya cuti kot. kekek.. bleh la aku bercucuktanam... tp bosan gak sbb pc aku slow giler rasa nak hempuk2 je ke lantai. uhuhu.. tp nak ngulor pun xbape best sbb meja boss kecik sebelah aku ni.. toleh sket je mmg nampak aku wat apa. tp aku rasa mmg dia tau aku xde keje. dia pun tgh sibuk print tesis master dia. so sama2 la ngulor... :p sbb boss beso xde hari ni...

rasa nak masak macam2 buka pose ni, tp macam xlarat la plak. ke sebab aku muntah pagi tadi masa mandi. eh klu muntah batal x pose? tp bukan aku sengaja... dah org ngandungkan selalu loya2 ni.

1 comments on "hari yg bosan dan penat."

kirana on July 22, 2009 at 9:02 AM said...

uit muntah2 lagi ek..sah la bb gal hihiihi

org bg pc suh wat keje..bukan bercucuk tanam..tu yg berat tu pc :P
ceh kena bebel ahhahahah

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal