Wednesday, July 1, 2009

motorbike : menyesalkah???

Posted by NaZa at 1:30 PM
mmg bingit tul bunyi motor tu.. balik keje je, start la bising.. kkdg rasa sakit jiwa.. tekanan perasaan. yela.. malam2 kadang2 nak gak berehat kan.. tengok tv ke, ngn aman. tp skang ni... huhuhu....

ni la mamat yg memekak ngn motor dia..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/



papa dia beli kat my dear sale.. murah la kot rm100. nak beli bicycle macam kaki dia xsampai nak mengayuh... so beli la yg ni.. yg aku xtahan. music dia la.. bising betul.. dah try solitape kt speaker tp still kuat gak.. dah la bunyi lama.. n si fakhry klu music tu berhenti dia ngamuk n terus tekan semula.. sabo jela.. rasa cam menyesal pun ada sbb beli motor ni. hihihih... rasa macam nak cabut je wire yg sambung ke speaker... klu xtahan mmg akan dicabut la..

motorbike ni pakai bateri yg boleh recharge.. so jimat la sket kot xyah beli bateri..


sile abaikan kekemasan rumah saya... hihih

rasanya birthday aku bulan ni.. tp nape rasanya si fakhry yg byk dapat hadiah... huhuh

2 comments on "motorbike : menyesalkah???"

bie on July 1, 2009 at 8:08 PM said...

hahahhaa..boleh tlg gelak je lah...

faiz on July 2, 2009 at 12:59 PM said...

papa xmarah fakhry main..hihihi

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal