Thursday, July 9, 2009

perut berdangdut..

Posted by NaZa at 3:57 PM
biasala.. bile baru mula nak ganti pose, rasa masa ni xbergerak langsung... hati menahan jari ni dari bukak website resepi2 ni.. hihih.. sib baik baby dalam perut x menendang2 sangat... agaknya sbb aku dh bgtau awal2 arini aku nak pose ganti. hihih.. masih ada 7hari lg nak ganti pose.. huhu.. tula sape suh xganti masa bulan syawal aritu...

last weekend balik kg johor.. tp balik kejap je, ahad dh blk kl semula... sbb isnin hubby ada meeting.. huhuh.. tp sabtu tu sempat la pi umah abg2 aku yg lain.. diorg xbalik sbb ada keje masing2.. anak sedara girl aku tu, tembam gile.. geram tul tgk, sampai terlupa nak amik gambo... fakhry pun nampak cam best je tergolek2 ngn dia main sekali.. bagus2... nanti ada adik leh main sama2 yek... lama tul xjumpa sikecik tu.. 6bulan tu... dulu 3bulan je usia.. skang dah 9bulan... macam la jauh sgtkan johor tu nak balik.. huhuhu

musim buah skang ni... byk gak la buah rambutan n manggis kt umah... tp bawak blk xbyk sgt, xde sape nak petik... yg memanjat abah aku... nak suh hubby? :P buah durian rembat jiran akunye.. hihih.. hajat dihati nak makan durian byk2.. tp xde kesempatan.. ahad tu hujan je seharian, xsempat nak jalan... (abang.. jom blk lg, xpuas la.. uhuuhuhuh)

1 comments on "perut berdangdut.."

Anonymous said...

fakhry nak ge mane 2?
kutip buah durian ker?

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal