Thursday, July 30, 2009

ragam si anak bile papa balik keje lambat...

Posted by NaZa at 1:40 PM
pose dah abih ganti... yahooo.. lain kali jgn ganti lambat2.. kan dah terkejar-kejar..

minggu ni, mmg membosankan.. mood rajin nk masak for dinner ada tp sbb hubby balik lambat, so jadi malas.. yela.. makan sorang-sorang. dia plak dah makan kt opis.. balik keje kul 12 mlm.. huhu..sib baik fakhry dlm 9 lebih tu dia tido.. bleh la aku tgk tv + surfing internet dgn aman... dlm kul 11 lebih camtu dia bangun menunggu papa dia balik... bile papa dia balik, tugas diambil alih sepenuhnya kt papa dia la.. haha... aku bleh la masuk tido ngn aman.. yela.. ibu-ibu mengandung kena cukup tido... alasan...alasan..

fakhry, bile papa dia balik terus suh dukung n ajak keluar.. apakehal kan nk kuar malam2 buta.. so terpaksa la papa dia janji keluar pagi esoknya.. akibatnya... selalu rutin harian, kitorg anto fakhry dulu kt umah bbstr, n pastu anto aku pi opis.. skang ni, turun je lift fakhry tunjuk ke kete menuntut janji.. ekke.. dia dah besarkan, dah bleh tau apa itu janji.. huhu... so dia ikut skali anto aku pi keje, pastu berdating ngn papa dia jela pi breakfast. n baru la dengan rela hati pi umah bbstr dengan penuh senyuman... jgn lepas ni bertukar rutin sudah....

bulan ogos ni, byk tul warehouse sale... pureen, anakku, metrojaya... huhuh.. duit2... tp cam riso je nak pi sbb tgh kecoh pasal h1n1 ni kan... cam bahaya la plak...

4 comments on "ragam si anak bile papa balik keje lambat..."

bie on July 30, 2009 at 2:58 PM said...

itu la bahaya lah skg ni...xyah pi..pi beli oven nuh dl hehee

kirana on July 30, 2009 at 3:21 PM said...

anak meragam ker mak meragam :P


asben aku balik kul 1..aku tunggu gak mkn ngn dia..hehe sbb malas nk masak punya pasal

shoping ler byk2...durian runtuh bulan 8 ni kannnnnnnnnnnnnnnnn

noniey alias on July 30, 2009 at 3:21 PM said...

tadi aku baru je ada taklimat dgn doktor pasal h1n1 since doktor2 tu datang kolej aku check students ni...

dia kata orang yang ada lelah, obesiti, kencing manis, pregnant, kalau dia kena h1n1, consider high risk lah tuk dia... so better ko duk rumah je..

NaZa on July 31, 2009 at 9:37 AM said...

bie - oven tu dlm budget lain....

ana - mak meragam, senang je nk settle.. SHOPPING.. hihi

noni - ala.. klu pakai mask xpekan.. masa ni la aku nk shopping utk 2nd baby. huuhuh

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal