Tuesday, August 25, 2009

episod ngeri dah berakhir

Posted by NaZa at 8:49 AM
kali ni cabut gigi cepat sket rasa.. doc ngn nurse yg sama jugak... diorg pun kenal... doc cakap mmg kena cabut, takut ada infection nnt. dia bg 2 option
1- force, macam dulu dia wat.
2- bagi gas tidokan dia. tp tu kena buat hari ni la.. so kena amik cuti lg... pulak tu malam kena pose. selalu dia nk susu malam2.. nnt ada plak aku xtido semalaman lagi...

kitorg amik option 1. sian je fakhry.. bukan apa.. takut ada plak effect klu amik gas2 seme ni.. dah la dia kecik lg. lepas dia bangun dr pengsan tu kena monitor plak lg... tp sib baik kali ni cepat sket doc tu cabut. maybe sbb still ada lg gigi dia kt luar senang nak cabut sket. kali ni aku x tengok pun. xsampai hati.. tp settle seme tu. gembira je fakhry. klu b4 tu sedih2 je muka macam menahan sakit.. lepas raya ada appointment ngn doc tu lg... nk check gigi fakhry plak... salah aku gak xjaga sgt gigi dia.. maybe sbb tu gigi dia rapuh sket.. insyaAllah yg 2nd ni, kena jaga bebetul sket... dah ada pengalaman kan..

ni 1st time aku pakai mask kt public. ekke. cam janggal plak. tp keselamatan kan. b4 balik, nurse kt situ bg nasihat. jgn jalan mana2.. bahaya. balik umah terus jgn pi shopping compleks. hihih

4 comments on "episod ngeri dah berakhir"

kirana on August 25, 2009 at 9:36 AM said...

mana gambar ?

igt pesanan nurse tu

buzzybug on August 25, 2009 at 10:57 AM said...

isk... orang pregnant nie... tak dengar nasihat betul...

camna nak jaga gigi anak? susu dia dah minum... apa lg kena jaga? kena gosok gigi hari2 je la kan?

fadillah on August 25, 2009 at 11:19 AM said...

Naza, kalau camtu maknanya kena la puasa shopping skali. hehehhe

NaZa on August 26, 2009 at 9:24 AM said...

ana- kali ni xsampai ati nk amik gambo..

niza - gigi kena gosok ari2 dr sejak gigi tu tumbuh.. tp mak dia ni kadang2 malas.. hihih

maizah - xpe kite shopping online jela pasni. hihi

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal