Tuesday, August 25, 2009

hadiah anniversary

Posted by NaZa at 3:52 PM
plan nk pi cameron highland sempena bday fakhry n anniversary kawin.. tp masa tu balik kg kan. so cancel jela... nak makan2 kt luar pun cancel sbb ada org kt umah masa tarikh tu. hihihi.. pulak tu dh dekat nk pose pun.. so mmg xsambut apa2 langsung utk anniversary kali ni... just wish di pagi hari masa nk pi keje.. nothing spesel..

so weekend baru ni, pi la cari hadiah.. hadiah bersama...


dulu masa baru kawin, fulus pun tarak beli set tido yg murah2. tilam pun murah2. skang ni dah hancusss.. badan pun rasa sakit.. so rasanya berbaloi kot beli tilam yg mahal sket. ada guarantee 15years tu.. giler lama.. tp tido malam mmg best la.. sakit2 belakang dah xdengo kuar dr mulut asben.. tp macam tinggi je, nk naik kena angkat fakhry. aku tgk kt showroom kt kedai rendah la plak.. ada diskaun 50% skang ni... klu xde diskaun xmampu nk beli. hihi

8 comments on "hadiah anniversary"

bie on August 25, 2009 at 5:03 PM said...

wah2..best tu...mau kena tunjuk kat hanif ni bg jeles skit ...kan dia ngah mencari set katil hahaa

JMR on August 26, 2009 at 2:15 AM said...

pergh...wiken ni ada tido smpai ke ptg..

buzzybug on August 26, 2009 at 4:42 AM said...

wah. lawa la set katil tu... mmg tido syok kalo camtu...

kirana on August 26, 2009 at 8:34 AM said...

hish ni hadiah utk tambah anak :P
ekekkekekeke


wehhhh cantik katil ni..brp rege ni haaaaa?aku tgh sevey gak ni

noniey on August 26, 2009 at 8:48 AM said...

wah bestnya.. jangan2 tahun depan lekat sorang lagi.. hehehehee

shahi said...

good choice.... divan is always the best.....

okinokiyo on August 26, 2009 at 9:08 AM said...

tah tu la ni nasib baik pregnnt, kalau x sure ada sorg lgi.

Weh ko caya ke 15 thn tu haa?kalau yg ko beli tu vono laaa..aku nye dah tak sedap mcm masa beli wakaka...

so nye baik ko guna sebaik mungkin.eh aku tak paham apa yg aku nak sampaikan..

NaZa on August 26, 2009 at 4:11 PM said...

bie - simpan duit, beli lepas kawin.

JMR - asben la skang asyik nk tido je. huuh

niza - mmg best, tp klu dpt king lg best sbb kena share ngn fakhry sekali kan...

ana - lepas 50% rm1700

noniey - tunggu 3thn lagi la br tambah anak. hihi

shahi - mmg best, tp dulu2 baru kawin xcukup duit nk beli. huhuhu

mai - tilam vono la ni.. xtahan ke? aku baca feedback dlm forum diorg ckp ok.. siap survey dulu tu baru beli. hihihi.. ke ko lompat2 atas katil ni.. :p

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal