Monday, August 3, 2009

pureen warehouse sale..

Posted by NaZa at 10:58 AM
setelah membuat persedian rapi.. akhirnya aku pi gak pureen warehouse sale.. ceh.. siap wat preparation tu ekekek... pagi2 dah kejut si fakhry bangun tido.. mandi2, pakai baju 'baru' (kena cakap baju baru kt fakhry, cepat sket dia mandi n pakai baju.. ekek. betul la, baju baru basuh) pastu last2 anto umah bbstr. dia macam blur je.. ingatkan bawak jenjalan. ekek.. sian anak mama kena tinggal.. aku pi kul 9.15 pg, sampai sana kul 9.45. sepatutnya start kul 10. diorg ckp kul 9 org dah masuk... tp masa aku sampai tu xde la ramai sgt org.. dah beli siap2 face mask.. last2 xpakai pun sbb xnampak org pakai pun. hihi.. segan la plak kan.

masuk2 terus pi kt bahagian baju2 ni.. hubby cari tempat lain, dia ckp jgn amik warna pink byk sgt. kang kuar yg lain susah plak.. tp bile dia masukkan dlm bakul aku, aku tgk seme pink je... :P tp baju girl mmg senang nak carik.. masa dulu cr utk fakhry, susah nk dapat.. kali ni sian fakhry mmg xde langsung baju untuk dia.. dah diorg xjual kan, camne nak beli. lepas pilih baju, pi bahagian sabun2 n botol seme... n pastu suh hubby queue terus.. kitorg xsempat nk sorting baju.. last2 balik umah tgk ada baju yg sama.. nasib la kan..

rasanya dah hampir complete barang2 utk si incoming baby ni... cuma tinggal barang2 aku je n barang2 besar yg lain la.. habis gak sebelah tgn... tu pun ada baju xde tag, cashier tu cakap halal jela. gambar hasil rembatan tarak... sbb masa aku susun2 atas lantai nak amik gambar.. fakhry amik baju sehelai nak pakai.. pastu aku cakap " eh ni utk baby dalam perut mama ni".. terus dia campak baju tu n baju2 yg lain dia kumbah n longgok kan.. sabar jela... so xdela gambar..

kul 11 dah settle seme.. xjammed lg area tu.. tp area jalan klang lama.. jammed.. polis wat roadblock.. huh yela kan ada perjumpaan anti-ISA kan... memula plan nk pi lowyat anto PSP aku yg rosak yg fakhry wat tu. tp bile pk.. rasanya kt KL lg la jammed. so terus balik umah... amik fakhry bawak pi play area kt giant kinrara...

ada hati gak nk pi warehouse sale anakku kt kg jawa.. tp xkan nk suh bbstr jaga fakhry sampai ke petang.. sian dia, dah la weekdays mama n papa xde.. xkan sabtu pun xnak jaga dia kan.

4 comments on "pureen warehouse sale.."

kirana on August 3, 2009 at 12:07 PM said...

cian fakhry..dianaktirikan :P

hihhiiih


tahniah la dpt promotion!
nak dpt promotion kena peknen..teori aku :P

dekja78 on August 3, 2009 at 3:09 PM said...

kalau pregnant rezeki murah tu..tgk bos kita w/pun perut mcm org pregnant dpt promotion cz bini die baru lps bsalin..rezeki anak dlm perut tu...heheheh

shahirina on August 3, 2009 at 5:07 PM said...

hehehehe.... ar ar lah time Shahi pun dulu dapat time pregnantkan aariz... hehehhe.. rezeki anak namanyer tu.....

NaZa on August 4, 2009 at 8:07 PM said...

all - tq.. entry pasal mende lain, tp comment menda lain plak. hihi

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal