Tuesday, September 8, 2009

hidung berdarah..

Posted by NaZa at 9:32 AM
arini ni bleh la relax sket... dr minggu lepas asyik keje aje.. sampai sabtu ahad pun kena datang keje.. penat2.. dah la aircond xde kt opis masa weken.. sib baik ahad tu, boss baik ati belikan kipas.. so leh la dok lama sket kt opis sampai keje siap.. tp ni pun dok sibuk nak tambah block la lg.. ish.. jgn sampai ke raya sudah.. aku shopping pun blom lg tau.. plan nak amik cuti sehari ngn asben nk mencari baju-baju di hariraya... cehh.. macam byk je bunyi nye nak shopping. ekek

berbalik semula pasal tajuk entry ni, semalam tgh aku dok tgk ikan ngn fakhry, tetiba aku tgk ada darah kt mulut fakhry.. terkejut aku, terus panggil asben. rupanya hidung dia berdarah... (fobia aku skang ngn darah, takut gigi dia patah lg.) huhuuh.... aku suh baring xnak.. nk letak ice dia xnak gak.. so amik towel letak ice, lap2 sket hidung dia sambil tu tgn sifakhry tu menepis2.. sib baik berenti.. aku agak panas kot... xpernah la plak aku kena camtu.. ni mesti ikut papa dia ni... sbb asben ckp, dia pun dulu selalu camtu... tapi skang ni mmg la panas.. aku tido malam berpeluh2.. padahal bukak dah kipas.. tp abg ckp xde la panas sgt. huhu.. tp nk wat apa yek klu hidung berdarah.. panik jap aku semalam...

3 comments on "hidung berdarah.."

noniey on September 8, 2009 at 11:07 AM said...

tak tau lah naza.. tak pernah lagi.. baik ko tanya mak faiz.. dia mesti dah expert..

kirana on September 8, 2009 at 11:12 AM said...

panas dalam la tu..
kalo org tua2 dulu..kalo darah amik daun sirin gulung2 letak dlm hidung..darah berenti

panas tu kena buh ekon :P

armouris on September 9, 2009 at 9:42 PM said...

info tentang hidung berdarah kat sini - Hidung Berdarah

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal