Thursday, September 3, 2009

keje yang penat....

Posted by NaZa at 1:30 PM
minggu ni rasa penat sgt.. sebab dateline project next week.. dh la part yg aku wat, last stage.. klu diorg bg schematic lambat, lambat la kitorg start wat keje.. so jd la macam skang ni.. terkejar-kejar... dari dulu mmg la camtu.. time free.. melepak je sampai bosan.. time bz, sampai xcukup masa. huhuh.. lagi la bulan pose kan.. tensen2 xleh nk makan.. hihi.. ngn baby dok wat somersault dlm perut lg.. sabar jela...

minggu ni aku xmasak langsung utk buka pose.. beli je.. sahur pun masak cincai sbb malam aku tido awal, so bgn kul 5 apa la sgt nk masak kan.. .. option nasi, telur dadar, sardin jela. hihih.. biasanya roti pun bleh, tp sbb aku tgh pregnant kan, takut plak kelaparan di tengahari.. xnak la menanggung risiko..

semalam, 1st time berbuka puasa diluar... ex-opismate hubby ajak berbuka pose sekali... makan kt restoran pormthai kt bandar sri permaisuri.. macam xberbaloi je ngn apa yg aku bayar.. buffet rm21.80/pax. lauk ada la dlm 8 jenis je kot.. desert kuih tradisional 3 jenis.. pastu buah 3jenis... xberbaloi... tp sbb hubby nk jumpa member2 jekan... layankan jela...

5 comments on "keje yang penat...."

kirana on September 3, 2009 at 2:15 PM said...

sabar2...ni ada changes lagi ni pas review tadi..huhuhuhu

faiz on September 3, 2009 at 2:30 PM said...

kuatkan semangat wahai isteriku...

bie on September 3, 2009 at 9:02 PM said...

rilek ar hihihi...work smart not work hard..pi bercucuk tanam dl ...ahaks ahaks

buzzybug on September 4, 2009 at 11:34 AM said...

kesiannya kak naza... sapa tu yang buat keja lambat tu!!! hahaha...

iskkk... mmg x berbaloi bayar utk banyak camtu je makanan. huhu...

noniey on September 4, 2009 at 12:34 PM said...

aku ni plak memang sangat susah nak merasa makan kat luar.. iqbal tak nak.. dia tak suka.. kalau nak pun, kena tunggu dept aku buat.. kalau harap dia, memang takde lah.. contractor tiap2 hari ajak.. tapi dia tolak.. next week company dia plak.. dia tolak gak.. nasib badan

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal