Tuesday, September 15, 2009

sudah tiga puluh lima minggu..

Posted by NaZa at 2:03 PM
klu ikut due date yg doc bg.. hari ni aku dah 35 weeks..
kejap je masa berlalu. lagi 5 minggu je lagi..
kirenya balik kg ni dah 36weeks.. kire bile2 masa bleh bersalin ni..
baju baby, seme aku xbasuh lg.. barang2 pun xcomplete sgt.. ingat nak cari bbrp helai baju lengan panjang..
b4 ni byk beli yg lengan pendek je... tp skang ni nafsu nk shopping tu kurang la..
eh nafsu tu ada, tp perasaan takut tu yg mengurangkan..
dok pk2, sbb kali ni raya ahad, n cuti pun seminggu, so macam nk balik KL awal, n nak shopping sket2 brg baby yg mana xcukup.. lagipun masa tu confirm org xramai kan sbb masih ramai yg kt kampung. tp tak discuss ngn hubby lagi. tgk la camne...

harini ada berbuka pose free kt golden kuda, vendor belanja.
tahun ni gawat kot, sbb satu lg vendor xde pun wat buka pose. hihih
tp mesti xleh nk makan byk2 pun.. dah penuh ruang ngn baby je..

baca paper tadi, perjalanan percuma tanpa tol kt highway karak n LPT.
tp start 18 -24 je... 12mlm-5pagi.
aku balik khamis malam or jumaat pagi...
so xmerasa la...

1 comments on "sudah tiga puluh lima minggu.."

julia on September 15, 2009 at 4:03 PM said...

masih ada masa lg nak shopping...

say apon x habis kemas lg brg22 baby, rasa cam dah lengkap....

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal