Monday, September 28, 2009

toll free

Posted by NaZa at 2:56 PM
saya antara org yg terpilih yg mendapat toll percuma di LPT .. hihihi
aku kan balik khamis malam..
bertolak dr umah kul 10 lebih, pi subang dulu amik adik ipar..
kt mrr2 dh start jammed.. ada accident la.. org tgh berebut balik dr keje la...
sampai tol gombak 11.45 camtu la...
ada cameraman kt tol tu, pelik gak aku, pesal plak nk amik gambar seme kan...
n kitorg bayar tol seperti biasa...
jalan kt karak tu pun xbyk sgt kete...
sampai je kt tol karak, byk plak kete sebab jammed kt exit bentong,
org kelantan lalu situ kan ...
bile kitorg lalu je... eh.. free la.. xyah bayo.. diorg angkat gate tu...
rupanya tol free 18/9 start 12am-5am.. ingatkan keesokkan arinya..
untung kitorg...xjadi nk bebel2 pasal jamm kt exit bentong tu.. hihh
jimat la rm24... klu kitorg tau psl tol free tu, leh tunggu kt tol gombak tu kejap. hihih.. jimat lg rm5. ekekek..
baca dlm paper macam free dari 18-24 september.. tp sebenarnya 18 dan 24 je...

hari ni malas tul nk wat keje..
asyik bertukar je design... dah la panas n ngantuk...
boring2...

1 comments on "toll free"

bie on September 28, 2009 at 9:43 PM said...

huhuhu...xsempat nk merasa toll free...tp xkisah sgt sbb xmahl pun tol blk kelate hihi..kalau xnak jam kat mrr2...ada jln lain nk ke highway karak tu..lalu sentul link..tu konpem xjem

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal