Tuesday, October 6, 2009

38

Posted by NaZa at 10:12 AM
semalam aku pi check up. baby dah engaged.. dah masuk laluan yg betul..
setiap masa rasa nak terkucil je...
perut mengeras pun dah kerap sangat...
ingat nk mintak MC sampai bersalin.. ekek tp doc ckp klu takat 1 or 2 hari bleh la.. seminggu xleh. hihih. nampaknya kena mintak dr klinik luar ni... ;)
hubby dah start riso, sbb dia macam bz siapkan keje dia.. leh plak nk suh tahan2 dulu..
sabo jela...
lepas solat maghrib, sbb tetiba rasa kerap sgt baby mengeras n sakit perut, terus aku kemas barang2 yg perlu dibawa ke hospital. ekek.. gelabah gak aku... tu pun ada lg yg xbeli lg..
pastu bukak balik kotak2 lama, carik cadar, blanket, bedung fakhry yg lama2 yg still bleh di recycle.. hihi.. jimat sket.. lgpun fakhry pakai kejap je... hari ni baru nak basuh, sbb ampaian dah penuh.

gambar semasa pi UTeM, konvo adik ipar... tp gambar konvonya xde sbb dalam camera dia, lupa nk suh abg transfer dlm PC.

fakhry skang makin manja ngn aku.. bangun tido carik mama... dok dlm kete pun nk dengan aku je.. dok depan tv nak baring atas riba aku.. padahal peha papa dia lg la empuk kan... tido pun suh aku tgk dia n dia peluk aku... selagi muka aku xpaling kat dia, menjerit la "mama..mama.." ish camne ni nak dapat adik ni...

1 comments on "38"

kirana on October 6, 2009 at 11:59 AM said...

pi mintak kat spital...terus dpt seminggu hehhee


cian dia nk manja puas2...nnt tak dpt ..cma aiman skrg...mmg jeles ngn adik dia..mmg berebut kasih syg

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal