Monday, November 30, 2009

I'm back...

Posted by NaZa at 9:17 AM 0 comments
setelah berada hampir 50hari tanpa internet di kampung...
akhirnya aku balik dah KL semalam...
on je pc terus masuk facebook. ekekke....
asben aku skang dia plak giler facebook.. dulu ngutuk2 aku...
tp rajin plak dia mengupdate blog aku ni. tq la...
mood nk bercerita xde lagi..
nanti2 la.. byk website n blog nak kena surf ni..

Monday, November 16, 2009

Masih di kampung...

Posted by NaZa at 10:57 PM 6 comments
makcik naza dan anak-anak masih berada dikampung....
alhamdulillah, naira semakin sihat, berat 3 kg dah naik ke 3.9 kg...
muka dah tembam mcm fakhry masa kecil dulu...
fakhry seperti biasa jadi bodyguard atuknya...








Monday, November 9, 2009

28 hari...

Posted by NaZa at 12:46 AM 1 comments
ini gambar naira pada hari ke -28...berat dah mencecah 3kg..
skang naira susah nk lelapkan mata...
mama kene duk tepi sbb slalu terjaga..


~Naira~

fakhry semakin rapat dgn atuk....
pantang atuk pakai lawo skit cepat bodek atuk ajak naik moto...
skang dah pandai buat aksi start moto "vroom...vroom!!"..
kulit dh semakin gelap..huhuhuu..xapa la boykan..
mama dia lak dalam pantang sempat lagi sentuh2 makanan yang dipantang..huuhhh!!
buat kawan2 seperjuangannya...nasihat la skit makcik naza nih...
ekekeke...

~Fakhry~
 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal