Wednesday, December 23, 2009

aktiviti hujung minggu

Posted by NaZa at 10:42 AM
aku ni tak reti tul nak masak klu ada org kt umah.. sbb aku ni bukan reti masak sgt, yg bodo-bodo tu bleh la.. lg plak dapat suami yg bleh makan apa saja, walaupun taksedap kan..
klu masa org datang umah, aku mmg dh ada kt umah so bleh la aku masak2 sket b4 diorg sampai.. tp bile family in law aku datang umah, n stay kt umah, aku mmg segan tul nak masak, akhirnya... mak mertua aku gak yg masak kt umah, dah jadi macam umah dia plak, segan plak aku, aku just makan je.. huhuh... isu ni la yg selalu asben aku timbul kan. huhuuh

berbalik semula kepada tajuk entry, kan family in law aku datang umah sempena cuti2 sekolah ni kan, so bawak diorg pi shopping mall jela.. tu pun kitorg bawak pi sunway piramid ngn alamanda je... pulak tu hujan kan petang2.. lepas asar baru kitorg kuar.. aku plan nak bawak pi tgk snow kt i-city shah alam... tp takut plak indah khabar dari rupa..

so sbb diorg nak balik ahad tu, aku suggest kt asben pi bukit tinggi jela.. lagipun tempat tu on the way nk balik tganu... nak ajak pi genting, sure ramai giler org cuti2 camni kan... pulak tu musim hujan, kang ada tanah runtuh ke apa.. bahaya je... bertolak pun dah lambat, kul 12... sib baik tak hujan kt sana... aku pun tak amik gambar sgt sbb dulu dah pi ... kitorg pi kt colmar tropica je.. tpt lain diorg xmoh pi.. kul 4 camtu, pi singgah umah sedara kt karak... solat, makan seme, kul 8 lebih aku balik KL, n family in law balik tganu... kete banyak kt highway, kul 11 cam tu kitorg sampai umah...
gambar naira xberkaitan ngn bukit tinggi, tp xde gambar dia kt situ, letak jela apa yg ada.. yg 1st tu naira ngn toy yg makcik kirana bagi

aku suka gambar ni sbb xnampak ketembaman muka aku. huhuh.. lepas peknen 2nd ni rasa cam gemuk je aku ni.. tp asben cakap xpela.. ada isi sket.. tp aku timbang aritu dah 46kg.. muahahah.. berat b4 bersalin 60kg, b4 peknen 40kg.. (*update: td aku timbang kt klinik 49.3kg.. tipu la weight scale aritu... huh)

kt bukit tinggi skang byk gak stall yg wat cam judi ni.. dulu aku pi xde.. ala, macam gambar atas ni bayo rm2 =1token, pancing itik tu, klu dpt no 3 dapat la bear besar, klu no 1 yg kecik, klu 0 tak dapat apa2. kire ikut nasib la.. aku memula nk gak cuba, tp bile pk, fakhry bukan main sgt teddy bear ni.. lgpun sesuai utk girl, tp Naira kecik lg.. lain kali la..

bapa ngn anak sibuk main games...

gambar family.. tp Naira xnampak muka. hihih.... nampak kan muka aku yg tembam tu.. huhuh... n rambut spike fakhry.. uncle dia la yg wat spike tu.. keras rambut

3 comments on "aktiviti hujung minggu"

kirana on December 23, 2009 at 1:44 PM said...

huishhh ganaih rambut fakhry hihihi

idak la nampak tembam sgt kat gmabar..tp kkat opis nampak tembam :P

shawl ko lawa

k.suzy said...

k.suzy gi bukit tinggi gak weekend aritu..
tp ari sabtu..

bie on December 23, 2009 at 2:32 PM said...

hihi..ni plan nk g snow icity...nant bi kasi report camne ek...sbb mlm baru cantik...n dia bukak utk main salji pun stat 21hb n mlm

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal