Thursday, December 17, 2009

edisi merepek je..

Posted by NaZa at 3:32 PM
skang ni xde mood nak update blog.. dah lama bercutikan.. so mood rajin tu kureng je.. layan facebook je rajin... tu pun sbb main game cafe world.. game berkebun pun dah malas nak main...

keje.. mmm still dlm mood bercuti.. boss pun baru naik keje sbb bercuti.. hujung tahun kan.. so aku xde la keje lg.. cuma tgh godek2 otak, ingat balik psl keje nk kena wat lepas ni..... survey2 tempat nak pi cuti2 malaysia utk tahun depan.. plan nya nak pi sabah kot. tgk la camne.. lambat lg klu pi pun.. bulan 6 dan ke atas..

Naira ok je anto kt umah bbstr.. bbstr pun cakap senang je jaga dia .. tp malam... huhuh... malam td wat hal kul 2 baru nak tido.. papa dia la jaga.. aku tido.. muahahah... tp tido2 ayam je sbb Naira nangis bile papa dia pegang.. bile aku pegang dia senyap. huhuhu.. rindu mama kot...

Seperti biasa aku pump la susu kat opis... normal schedule, pagi lepas mandi aku susu dia, sebelah lg aku pump, dpt dlm 5oz. waktu keje, 10.30am,1.30pm,4.30pm dpt la dalam 13-15oz.. sekali pump dalam 10min la gitu.. Alhamdulillah, setakat ni hasil ok.. Naira sekali minum dlm 4-5oz gak...

yg masalah sket pagi2, Fakhry la.. perkataan yg paling dia suka "nak jalan" . nak suh mandi pagi pun susah sket, kena umpan mandi dalam bath tub adik dia baru nak mandi.. pastu kuar lift, mula la nak belok ke kanan pi kete, klu kiri pi umah bbstr.. so bermula la aksi2 beratkan bontot n duduk xnak bergerak, ditambah dengan nyanyian yg nyaring... huhhu ..so terpaksa la papa dia dokong.. tersedu2 la masa on the way nak pi.. tp bile dah masuk umah bbstr n nampak member, leh plak suka2, senyum.. sabo jela..

klu masa Naira xlahir lg bleh la ikut papa dia anto aku pi keje.. skang mana bleh... xsempat... dulu lepas subuh sempat la lg aku nak lepak2 atas katil dulu.. baru siap pi keje.. skang ni lepas subuh terus mandi pun still lewat 3/4min sampai opis.. huhuh

semalam family asben datang.. sempena cuti sekolah kan.. jalan2 KL ke shopping? hihi... mana yek nk bawak diorg? poket kempis plak tu.. gaji baru ni, adik pinjam wat beli laptop dia.. cakap nak pulang separuh.. ni suku pun xde ni... ishhhh... harap2 dia baca blog aku ni n paham2 la yek.. ekekekke

0 comments on "edisi merepek je.."

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal