Friday, January 1, 2010

2009 -2010

Posted by NaZa at 10:20 AM
memulakan tahun baru dengan template blog yg baru...
sekejap je dah masuk tahun baru kan...
umur pun dah masuk pangkal 3.. huhuh.. ish rasa macam makin tua... tapi apa ada pada angka kan... semuanya bergantung pada pencapaian masing2...
tahun 2009, byk mende yg dah berlaku..

1.dapat kunci umah LA aku.. tp aku sewakan kt student, penambahan satu lg aset n hutang.
2.apa yg aku impikan nak beli tercapai ie - psp, mesin jahit, oven je yg xbeli2 lg..
3. percutian ke langkawi. hajat nak bawa mak abah tercapai jua...
4. untuk kerjaya - alhamdulillah dapat promotion, gold badge for IP walaupun hanya menumpang nama.. hiih
5. gigi fakhry patah.. huhu ni sedih.. xbape hensem anak bujang aku ni klu senyum. hihi
6. menerima kedatangan orang baru dlm family aku... - abang ngah aku kawin... abang long aku dapat anak yang ke-3.
7. dan paling gembira,kelahiran anak yg kedua Naira Zahira. suda sepasang.. pasni rehat sat.. :)

banyak mende lain yg berlaku, tp aku jot down yg penting2 jela untuk ingatan aku...

tahun 2010 ni, aku xde la azam apa2.. tp ada la mende yg aku dah set kan utk dicapai... tp xnak la tulis.. nnt klu xtercapai aku gak yg tension.. so simpan dalam otak jela.. hihi

ingatkan malam tadi nak kuar, nk bawak fakhry jalan2 tgk bunga api.. tp aku penat tido awal. kul 12 terjaga dengar bunyi bunga api, tanya asben fakhry rupanya dah tido... pagi ni dia bangun awal. skang tgh breakfast berdua je ngn papa dia kat kedai... aku jaga Naira kt umah.. malas nk kuar.. dalam otak macam2 dah plan nak wat apa arini, tp sebab hari jumaat nnt nak solat jumaat lagi. lepak umah jela.. ptg baru kuar..

to all, HAPPY NEW YEAR 2010

3 comments on "2009 -2010"

kirana on January 1, 2010 at 12:10 PM said...

cantik template baru
tapi comment kat atas..lepas baca nk kena scroll up nk tulis komen

NaZa on January 1, 2010 at 3:22 PM said...

a'ah.. aku tgh menggodek gak nk suh letak kt bawah.. xjumpa2 lg..

hamba Allah said...

pasni rehat sat.. :) --> apsal nak rehat lak???

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal