Monday, January 11, 2010

Naira sudah tiga bulan..

Posted by NaZa at 9:21 PM
- dah bleh senyum2 sambil mengekeh.. tp jarang2 la...
- suka tgk jari jemarinya sambil genggam lepas..
- suka hisap jari sampai kelima-lima jari masuk mulut, end up muntah...

- sudah 10hari ++ tak poo poo.. huhu.. riso gak aku walaupun aku baca tenet n nurse pernah cakap klu BF its normal baby x poo poo. 1 weeks or 2weeks.. .. kirenya susu tu xde hampas semenya nutrisi yg menyerap dlm badan. tp aku tetap riso gak.. pegang2 perut dia xde plak keras.. dia pun tak merengek.. bbstr pun ckp, ada bb yg dia jaga dulu camtu gak..

- fakhry makin menunjukkan sikap kejelesan dia.. kadang-kadang la.. adik yang nangis, cepat je dia melompat atas riba aku.. pastu fakhry makin bertambah manja ngn aku.. maybe jeles sebab aku lebih ke Naira skang kan.. tp kadang2 abang yg baik gak, adik nangis , dia yg tepuk2 adik dia suruh diam..

2 comments on "Naira sudah tiga bulan.."

nursyuhada on January 12, 2010 at 11:44 AM said...

mana gamboooo nk tgk..

NaZa on January 12, 2010 at 7:32 PM said...

gambar Naira seperti entry sebelumnya.. ala.. bukan berubah sgt rupa dlm bbrp hari. hihi

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal