Saturday, January 16, 2010

Selamat Hari Lahir kepada Suamiku yang Tersayang..

Posted by NaZa at 9:36 AM



Umur sudah ada pangkal 3... :p sudah tua yek. seperti biasa ayat-ayat ucapan yang akan keluar semasa menyambut hari jadi. " Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki bleh slalu shopping , diberi kesihatan yang baik jgn makan byk2 control sket makan tu, badan dh gemukss... , May All ur wishes come true... stream, camry, accord seme nak.. :p " mulanya malas gak nk celebrate sbb hati tgh berduka lara.. tp malas nak panjang kan cerita, lg pun benda kecik kan.. hihih.. I LOVE U so much.. thanks for being my veryyyyy gooood hubby.

cake yg di order kt kawan yang baru mula bisnes cake ni.. deco mmg out la.. :p tp rasa sedap... xpela.. tolong kawan kan... nanti2 bile dh lama2 makin lawa la decoration dia kan..

6 comments on "Selamat Hari Lahir kepada Suamiku yang Tersayang.."

kirana on January 16, 2010 at 6:31 PM said...

selamat menambah umur paiz
tambah umur tak pa..
jgn bertambah bo*oi... hehe marah naza :P


kek ngn hanif ke tu hihi

bie on January 17, 2010 at 2:52 PM said...

eppy belated besday...simpan skit kek tu ek hikhikhik

NaZa on January 18, 2010 at 11:30 AM said...

ana- a'ah aku order ngn hanif.. blueberry cheese cake base oreo.

bie- kek tinggal ciput je.. hihi

buzzybug on January 21, 2010 at 8:18 PM said...

aaahhh... cheesecake... sedapnyaaaa...

noniey on January 22, 2010 at 4:17 PM said...

happy birthday faiz.. takpe lah dah pangkal 3 pun.. tak lama pun naza nak jadi 3 gak.. huhuhu

faiz said...

thanks semua...u all sedor2 diri la jugakk...kahkahkah

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal