Tuesday, January 26, 2010

seminggu bersama anak-anak tanpa suami...

Posted by NaZa at 2:11 PM
tapi ada atuk+ nenek yg meneman cucu-cucu nya.. hihih...
mulanya nk anto gak fakhry pi umah bbstr, tapi they willing to take care both fakhry n naira..
ok jela.. senang la aku xde la tergocoh2 nak anto2 diorg.. balik pun dah masak. hahah...

encik suami pi training kat Bangkok.. dari ahad until khamis..
dia ajak anto pi lcct, tp xnak la aku menghadapi drama air mata n guling-guling bollywood kat situ...

thanks to technology, xyah aku membuang duit bayar bil tepon sebab nak menghilangkan rindu dendam.. ;) on je skype bleh dah video call. tp fakhry plak malu2 ngn papa dia..

skang ni xde mood nak memblogging... mood malas dah melanda... last week pi klinik, amik 2nd dose hepatitis B n timbang sudah 48.5kg.. hihih... turun tu...

to en suami : sebagai balasan menjaga anak2, sila penuhi shopping list yg telah disertakan yek .. muahahha

0 comments on "seminggu bersama anak-anak tanpa suami..."

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal