Thursday, February 18, 2010

Danga Bay

Posted by NaZa at 1:30 PM
CNY baru ni balik johor... blk jumaat malam sabtu, dgn spec asben hilang ke mana tah, dh silau mata... pastu mengantuk nye.. tido sat kt R&R.. bertolak kul 11mlm.. sampai umah kul 3 terus tido xsalin baju apa seme.. hihi

ahad petang, pi melawat suami mak sedara yg koma kena paru2 berair... sian je.. my SIL yg keje nurse ckp, macam xde harapan.. seme bergantung kepada kekuatan dia untuk terus hidup... sian mak sedara aku stay kt spital sultanah aminah tu sorang2.. nak balik umah xde sape nak pi amik..

oleh sebab nk menemankan abg ngah aku yg nk amik wife dia abih shift kul 9mlm.. kitorang lepak2 kat danga bay... byk dah kedai kt situ.. lama dah xpi.. si fakhry teruja tul tgk menan2 yg byk kt situ.. terpaksa la aku bohong sunat byk2.. ekek. yolah.. klu x pokai la aku nk bayo seme.. tu pun naik gak la train yg ada kt situ.. rm5/person. feeling ala2 naik train thomas n friends or chuggington..




gambar terkini naira... xde kaitan ngn danga bay pun... dlm carseat on the balik KL ari selasa baru ni.. jammed giler dr pedas-linggi ke seremban.. 1jam setengah... lepas je simpang exit seremban terus xde jamm.. aku xtau la sebab apa jamm, xde plak accident ke, kete rosak ke.. pelik2.. memang berantu la jalan kt situ..


0 comments on "Danga Bay"

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal