Saturday, March 20, 2010

Naira lagi..

Posted by NaZa at 7:48 AM
cinta hatiku..

Khamis lepas pergi klinik for monthly checkup Naira.
Kali ni masa injection dia tak nangis.. good girl..
sebab aku melekakan dia so dia tak perasan pun kena cucuk...
dan tak demam pun... alhamdulillah..
berat 5.9kg.. tak naik dari last month punya checkup. huhuh
minum susu banyak dah, berat ok cuma issue nya sekarang berat je tak naik.
bila cakap dengan babysitter dia pun suggest suruh start bagi solid food.. huh
ohh.. tidak.. tunggu 6month yek baru aku nak bagi..
i want to full breastfeed my baby for 6 months and Alhamdulillah setakat ni masih begitu lagi.
walaupun berlalu pengurangan penghasilan minggu ni..

aku susukan naira 2jam before timbang berat dia...
rasanya sebab tu berat dia tak naik sebab dia lapar..
kalu aku susukan right before timbang mesti naik. hihih

selalunya aku letak Naira atas tilam depan tv bersama-sama dengan fakhry..
sekarang ni kalau leka sket, sedar-sedar dah atas lantai,
bergolek-golek, kepala kena lantai, tp still senyum tak nangis pun.

1 comments on "Naira lagi.."

buzzybug on March 21, 2010 at 10:40 AM said...

dah besar dah anak kak naza... ;)
muka Fakhry mcm muka ayah dia.

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal