Thursday, March 11, 2010

Naira @5months

Posted by NaZa at 10:16 AM
sekejap je masa berlalu...
sepatutnya pergi klinik amik immunisasi..
tapi sebab papa ada meeting pagi ni, kena wat appointment lain. next week la kot.

skang ni byk dah perubahan Naira, yg paling ketara..
- volume suara dia makin tinggi, klu nangis takde dah perlahan, terus high note.

- kalau dulu boleh sambil main-main, senyap je terus tido or aku tepuk-tepuk paha dia tido, kini, tidak lagi... kena pegang, susukan, bile dah ngantuk sangat or penat sangat jaga lama baru tido...

- dulu boleh main sendiri tak payah orang layan, sekarang kena pegang sebab nak berdiri je.. bile nampak aku je terus nangis suh dukung. huhu

- dah pandai pegang mainan masuk mulut.. tp yang selalu masuk mulut, jari dia la.. air liur meleleh sebab gigi dah tumbuh,

- bile aku makan mulut dia pun sama mengunyah, sabar yek naira.. nanti genap 6 bulan mama bagi makan yek... mama nak full breastfeed 6months. 1 bulan je lagi..

- kalau meniarap boleh dah buat pusingan 360' tapi ke depan ke belakang tak boleh lagi...

- nk pakai diapers pun susah skang ni, asyik gerak je.. bbstr cakap, naira lebih active dr fakhry, fakhry dulu senyap sket...

gambar terkini takde.. mlm nnt la aku amik gambar.. skang ni busy sket.. dateline tapeout bulan 4.. design lambat sampai tp nak siap cepat.. :p update blog seminggu sekali jela..

1 comments on "Naira @5months"

bie on March 14, 2010 at 7:26 PM said...

haha..sama mcm iman

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal