Tuesday, March 30, 2010

selamat tinggal...

Posted by NaZa at 9:45 AM
henpon aku telah pergi buat selamanya.. huaaa... sedih2..
dh berkhidmat 2years++ SE aku tu..
tp telah selamat setelah terjatuh dari ketinggian setara fakhry buat ke sekian kalinya..
maksudnya fakhry la yg jatuh kan. huhu..
so buat masa sekarang takde la gambar sebab sebelum ni aku menggunakan khidmat henpon SE ku itu untuk mengambil gambar...
dan kini wishlist ku makin bertambah la..
samada Iphone, canon s90 or panasonic lx3. hihih
tapi Iphone bleh ke pakai ngn celcom, rasanya macam leceh sket configuration sbb celcom sesuai ngn bb..
tp aku bukan career women yg memerlukan bb pun..
so rasanya buat masa sekarang pakai je samsung asben yang lama..
pakai sampai rosak sambil aku mengintai-intai camera plak. hihi
bonus oo bonus bile mau dapat yek...

2 comments on "selamat tinggal..."

bie on March 30, 2010 at 12:51 PM said...

kena back to 3310 lah dl smpi anak besar hahahah....xpun bli kena sorok mahal tu kalau rosak :-D

faiz on April 1, 2010 at 3:39 PM said...

pakai public phone jer....

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal