Monday, April 5, 2010

aktiviti hujung minggu

Posted by NaZa at 1:28 PM
sekarang ni weekend, malas nak keluar mengukur shopping complex. kalau ada benda nak beli je baru keluar... tempat yang selalu my family pi setiap hujung minggu ialah giant kinrara.. sebab kat tingkat atas ada playground yang free, so bleh la fakhry main kat situ tanpa mengeluarkan duit.. yelah, katanya dalam tempoh menjimatkan wang kan. hihihi

tp kan walaupun kitorg cuba cut apa yang patut, tapi still macam xde apa yang save.. so cuba la selidik apa yang telah kitorang belanjakan.. rupanya, start dari bulan 1 asben kena wat keje kat putrajaya.. so kos meningkat la sket.. parking sehari rm8, tol lagi, minyak lagi.. huhu so disitu lah duit banyak lari... before ni keje kat equine je..

sabtu lepas pi la subang parade, kononnya nak pi booth mai kt flea market kat situ.. sampai kesudah tak jumpa walaupun aku dah menawaf satu mall.. masuk mph, masuk toy r'us keluar semula pusing cari, tak jumpa gak. nak call tanya, nombor seme takde dalam simcard.. seme dalam henpon lama yang dah kong.. tapi blouse kat situ mmg cantik2. tergoda sungguh, tapi sbb xde budget utk beli baju sendiri, tak beli la.. nak beli canon s90 bulan ni budget diperuntukkan untuk membeli baju anak-anak saje.. ish syahdu plak bile sebut anak-anak.. hihihi..
fakhry suka sgt la pi subang parade sbb tingkat atas2 tu orang tak ramai, asyik berlari saje... penat la papa dia kejar.. hilang macho. haha..sib baik aku pegang naira guna carrier. alasan yang kukuh.. tapi bile masuk kete, terus la tido, sampai umah pun sambung tido lagi...

semalam sempat la aku menambah kawan kepada ikan-ikan ku yang kesepian.. 2 ekor gold fish, and 2 ekor molly fish.. berseri sket aquarium aku..

0 comments on "aktiviti hujung minggu"

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal