Monday, April 12, 2010

demam

Posted by NaZa at 10:42 AM
ngantuk arini, tak cukup tido... tgh malam tadi naik temperature fakhry... b4 aku tido ok je dalam kul 11 lebih.. dah pesan kat asben tgk kan dia ..aku nak tidokan naira, dlm kul satu asben kejut cakap badan fakhry panas.. terkejut aku.. lupa nak bgtau suh bagi ubat kul 12.. terus bagi ubat, lap badan seme, tgk badan macam gigil2 sket.. dah la ujan kan semalam.. aku pun tak pasti nak mandi ke x, sebab aku pun sejuk gak. huhuh. bile lap ngn air dia cakap sejuk.. alhamdulillah pastu turun la sket2 suhu dia.. fakhry berjaga sampai kul 5 tu... suh tido xmoh, nak tgk tv. huhuh..

pagi ni merengek-rengek, cakap nak makan.. tak nak pi umah bbstr, bile aku cakap nak pi work and suruh la dia pergi dengan papa, dia cakap dengan muka sedih " jom mama, makan" huhuh.. sib baik lepas cakap elok dia ok je.. dah la lambat giler aku pi opis.. nak cuti, ada mende nak settle kan.. dah lama fakhry tak demam, bile demam ni rasa sedih tul huhuh.. riso sangat aku... alhamdulillah naira ok je.. dok sibuk tarik rambut abang dia.. dan semalam genap 6bulan dia dah boleh mara kehadapan..

1 comments on "demam"

yUs on April 12, 2010 at 10:55 AM said...

ciannye Fakhry demam erk...kelam kabut jgk ye....ngan anak2 lg ngan keje lagi kan

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal