Friday, April 23, 2010

kena curi..

Posted by NaZa at 9:19 AM
hari ni pi keje, naira hantar ke rumah bbstr, fakhry dok umah je, tok ma n tok ki jaga..
dia siap ngigau cakap taknak pi rumah mak ana.. sabo jela... ke berlakon je, sbb bleh la tengok tv 24jam..
pergi kat kereta, tengok aerial radio kete hilang.. huhuhu, macam la canggih sangat kete aku tu nak curi.... maybe sebab parking kete kat tepi bangunan, terlindung dengan pokok-pokok, so orang tak nampak.. dah nak dengo radio tak berapa clear..

tapi muhasabah diri, maybe ada la kitorang buat silap kan, balasan... nasib baik pencuri tu nampak aerial je untuk dicuri, kalau dia curi tayar yang baru aku ganti tu? haaaa, menangis lorr...

2 comments on "kena curi.."

kirana on April 23, 2010 at 10:11 AM said...

sib baik curi aerial..curi tayar pon tak pa lagik..jgn angkat semua kereta udah lerrrrrrrr

kete kancil ku dulu..hilang wiper blkg tu..smpai skrg aku malaih nak ganti...

NaZa on April 26, 2010 at 4:40 PM said...

kalu kete kena curi, menangis berbulan2 la.. huhu

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal