Monday, April 26, 2010

pureen warehouse sale part 2

Posted by NaZa at 4:03 PM
Arrive at 9.45am.. parking kat bangunan sebelah. Bawa bersama puteri kesayangan sebab tak boleh tinggal.. aku  masuk, hubby n naira dok luar. tak sanggup nak suruh diorg masuk.. masa aku sampai, jalan tak jammed lg.. tapi kat dalam tu dah jammed. masuk terus menuju ke bahagian baju.. amik yg sepasang rm6.. amik pilih sket2, baju towel, terus chow pi bahagian depan.. masa tu Q nak bayar dah start panjang, call hubby ask to queue first sementara aku amik detergent, shower foam, baby wipes.. tp dia kata orang dah ramai. so takpela diorang tunggu dalam kerete je sebab panas.... aku pilih2.. pastu nak beratur.. pastu tetiba rasa macam packed giler, memang tak boleh gerak langsung.. tetiba dengar annoucement dari management cakap, gate ditutup, sebab kat dalam dah jammed. dengar suara bebudak menangis la. pulak tu ada yang bawak masuk stroller. kesian budak2 kecik.. yang macam newborn pun ada.. huhu.. sib baik tak suruh hubby masuk.. gigih aku bawak barang sorang2.. yelah .. dah sampai, tak nak blah camtu jekan. hihih..

kul 11.45 camtu dah kuar dari situ.. jalan memang dah jammed la kat area situ. tapi tahun ni memang ramai giler orang. aku borak-borak dengan orang2 kat situ, ada yang datang pukul 7.30 lagi.. ish..ish.. tapi yang masuk awal seme yg ada connnection ngn staff kat situ la.. tapi biasa la dah namanya warehouse sale.. memang berebut la keje nya. hihih... tak sempat nak amik gambar hasil rembatan... malam nanti la upload yek

2 comments on "pureen warehouse sale part 2"

yUs on April 26, 2010 at 4:48 PM said...

oooo byk ke brg2 dia naza?murah erk berbanding harga kedai?

NaZa on April 26, 2010 at 4:56 PM said...

murah sket rasanya... cth yogurt bath rm9, bottle cleanser rm16, shampoo,family bath rm6, abd detergent rm11, wet wipes 2x100-rm9, baju2 sepasang rm6, rm8, rm10.. shoes rm8.. eh.. byk la.. rambang mata..

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal