Thursday, May 13, 2010

Department Outing - Wadi Samrah, Janda Baik

Posted by NaZa at 2:12 PM

Last Saturday, department aku wat la family day.. memula ramai, tapi bile dah hujung2, tinggal bape family je join. memasing ada hal... bertolak dari rumah kul 9 lebih.. sampai kat genting sempah, konvoi sekali ngn beberapa kereta. aku plak memang tak print peta dok follow je kereta depan.. tengok peta macam dekat je tapi tak sampai2 gak.., rupa-rupanya cik adik ni pi bawak sampai ke bentong. kehkehkeh.. so pusing la balik..  dah masuk kg janda baik tu, fakhry plak muntah.. abih baju n seluar aku.. dia pening sebab jalan macam ular kena palu.. sampai pukul 10 lebih.. perut dah berkeroncong.. sib baik ramai anak dara yang join.. diorg prepare makanan.. hihih.. aku tolong makan jela.. yolah, naira asyik nak berdokong je.. alasan kukuh takmau tolong, hahaha
  BBQ-menu tghari, aku makan sket je sbb dah sold out.. sebab tgh diorg bakar2 tu aku tidurkan bg makan naira n tidurkan dia. huhuhu

 permainan budak-budak.. tiup tepung. games dewasa pun ada.. tapi petang tu xde sape yang amik gambar...

 boleh mandi kat swimming pool, or kat sungai... air sungai sejukkk... tp cetek ok la.. fakhry nak mandi kat pool, aku tak bagi sebab untuk adult je.. jenuh aku nak pegang je kang..


 menara tinjau.. tangga paling atas curum sungguh.. gayat nak turun. huhuh

aktiviti berbasikal, memancing tapi ikannya kocik2 je.., berkaraoke lagu2 lama la.....


sesi pembahagian harta hadiah.



kul 6 lebih seme orang balik... masa kitorg pi ni, durian baru berputik.. kalu time durian gugur kan best.. mesti puas makan. huhuh
TAMAT...

Disclaimer : semua gambar untuk entry ini di ambil oleh orang lain. Aku takde camera.. huhu.. so sesape rasa yang gambar di atas adalah kepunyaan dia,. mintak maaf yek.. nak share je.. hihihih

3 comments on "Department Outing - Wadi Samrah, Janda Baik"

bie on May 13, 2010 at 2:44 PM said...

hahaha...sajeje bwk2 mkn angin skit....sbb conpem smua org xsmpi lg *alasan ekekeke...tp mmg xsmpi pun lg hahaha...ms berenti kat simpang nk masuk tu br berduyun2 kereta lain smpi :p

kirana on May 13, 2010 at 3:35 PM said...

nak tuju kat aku la tu last minit tak dapat pi :P

NaZa on May 14, 2010 at 4:38 PM said...

bie - dah salah, pastu bawak laju2 sebab nak cover. kehkehkeh

ana - sape makan cili dia terasa pedas. hahahha

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal