Tuesday, May 18, 2010

Naira dah sihat, papa belom baik batuk

Posted by NaZa at 10:13 AM
Alhamdulillah, sihat dah naira selepas 3 hari demam.. suhu turun naik. kena lap kepala dengan air sentiasa untuk turunkan suhu. makan ubat pun tak jalan. pakai cool fever pun xjalan. badan tak bape panas, kepala je panas. setiap minit aku check suhu guna ear thermometer. sepanjang dia demam, dengan aku je dia nak.. papa dia pegang nangis.. alhamdulillah semalam dah ok.. dah senyum2 bleh la tinggal kejap .. semalam aku EL sebab nak make sure demam dia dah kebah... rasanya dia demam sebab tumbuh gigi sekarang sudah 4 batang., dah nak start merangkak, memanjat..

1 comments on "Naira dah sihat, papa belom baik batuk"

bie on May 18, 2010 at 10:58 AM said...

ada baca dlm 1 majalah xigt mjlh apa ..dia kata kdg2 demam elok jugak utk baby supaya badan dia boleh menghasilkan antibodi

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal