Thursday, June 24, 2010

hari memasak

Posted by NaZa at 2:16 PM
hari ahad lepas, hari memasak.. lagi pun sabtu dah seharian kat  luar, so ahad lepak jela..
tu pun masa nak beli breakfast, fakhry siap bawak bag, nak pi rumah bbstr.. sabo jela..
menu - cream puff, siakap masak sos, kek coklat.
ni kire makan-makan sempena happy father's day. ekeke
cream puff xberapa menjadi, sebab dough terlembik guna telur size L. huhu.. tapi separuh bleh la makan. takpela lain kali bleh cuba lagi. tapi asben kata ok dah.. cuma tak cantik je.. so takde la gambar sebagai bukti.. nanti lain kali aku cuba n jadi cantik je, aku amik la gambar. ekekek...  menu lunch, siakap masak sos dengan sayur bayam je... petang plak aku masak kek coklat. kire puas hati la dapat memasak apa yang aku angan-angankan sebelum ni. hihih


1 comments on "hari memasak"

buzzybug on June 27, 2010 at 11:31 AM said...

hihi... makin ligat memasak skang eh? mentang2 dah ada oven... bagus2...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal