Monday, June 7, 2010

Iphone - henpon baru...

Posted by NaZa at 9:25 AM

setelah membuat survey... aku nak amik plan digi.. tapi kena la tukar dari celcom ke digi plak kan...

mmm.. tapi seme tu impian yang tidak menjadi kenyataan.. huhuh.. sebab henpon sony k810i aku telah dibaik pulih.. memula dulu hantar kat kedai KL diorang charge rm280.. malas la nak baiki sebab mahal sgt. so aku terus la berangan untuk memiliki iphone.. pastu baru ni balik tganu, hubby pi suh adik ipar hantar kedai baiki.. diorang mintak rm160 je.. huhu.. so skang sihat sejahtera maknanya impian nak beli iphone terkubur la.. kena tunggu henpon sony tu rosak semula, baru la boleh beli.. huhu.. sebab aku ni jenis pakai mmg sampai rosak baru la boleh beli baru... takpela. ada hikmahnya .. kena tunggu celcom wat pakej iphone la camni..

5 comments on "Iphone - henpon baru..."

noniey on June 7, 2010 at 11:09 AM said...

hehehee.. senang je.. ko bagi naira main.. tak pun fakhry.. buat2 dia baling.. hehehe..

faiz on June 7, 2010 at 5:59 PM said...

hp elok lg...saje buat2 jatuh nih..

mumDreams Boutique on June 8, 2010 at 3:33 PM said...

tak pun ko buat2 le sedekah hp sony tu kat aku...nnt ko ckp le kat faiz hilang...hehehehe.....

mumDreams Boutique on June 8, 2010 at 3:34 PM said...

sorry..aku malas nk log out mumdreams ni....ko faham2 le sape yg mengomen tu...hehehe

NaZa on June 9, 2010 at 10:59 AM said...

all - xpela.. pakai je hp sony tu.. dah repair kan.. duit gak. hihi.. simpan utk iphone 4G plak. ekek

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal