Monday, June 28, 2010

semalam 27 June..

Posted by NaZa at 1:47 PM

Faiz Hasan menu istimewa buat isteriku...hik3, abis barang dapur digunakan.. siap!!.. nasi goreng world cup 2010 + keropok goreng panas + air orange, tea ais, milo ais & air masak....yum..yum..yum...delicious!! ( cilok dari FB asben)

 
menu istimewa asben utk hari lahir saya yang ke ...(apalah ada pada nombor.. hihi ). (setelah ada unsur2 renungan mata dan mulut membisu) ekekek.. hajat di hati nak pi klcc malam before tu. tapi orang tu beria tengok bola, malas nak kacau, tido jela.. pastu dia kejut kul 12 wish happy birthday pastu aku tido la semula.. semoga murah rezeki, panjang umur untuk melihat anak-anak ku membesar, menjadi muslimah yang mentaati Allah, menjauhi larangannya..

p/s: abang.. hadiah belated pun takpe, wishlist dah tau kan. hihih

3 comments on "semalam 27 June.."

kirana on June 28, 2010 at 3:09 PM said...

istimewa dah tu dpt nasi goreng wordl cup..mcm mana la rasa..bila nak masak jamu kami pulak

faiz on June 28, 2010 at 8:07 PM said...

klu ada rezeki masa house warming la kot....ikikiki

faiz on June 29, 2010 at 5:00 PM said...

insyaallah sampai la wishlist nanti...hihihi

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal