Sunday, July 18, 2010

blueberry muffin

Posted by NaZa at 12:57 PM
semalam pi kedai bake with yen kat puchong. mencari bahan n barang utk memasak biskut raya.
oleh sebab dah ada oven, so teringin la nak wat biskut raya.. skang kan dah bulan syaaban. masing-masing dah start belek resepi biskut raya n ada yang dah bagi sample biskut raya.. tgh belek gak resepi nak wat yang mana senang je. hihih

berbalik pada tajuk, aku beli premix blueberry muffin, just tambah bahan-bahan lain ikut resepi hanieliza. memang senang je , cuma terlebih bakar sket dah gelap sket yang atas tu.. dan rasa berbaloi la gak aku wat sebab fakhry suka makan..  aritu aku masak kek coklat pun dia makan. ni yang aku suka...

semalam lunch kat wong solo bangi. order set ayam penyet n jus alpukat. pendapat aku la, lg prefer kat warung ayam penyet kot..

0 comments on "blueberry muffin"

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal