Tuesday, August 24, 2010

birthday cake

Posted by NaZa at 9:49 AM 2 comments

before birthday dia, dah request nak kek gambar ultraman banyak... siap bg contoh lg kan.. tapi hajat tak kesampaian.. so minggu ni aku wat sendiri jela.. tak kisah pun lambat, lg pun bukan dia tau tarikh pun lagi kan. kihkihkih.. last2 aku beli je patung menan ultraman yg kecik tu letak atas kek. kek wat sendiri jela.. tak tau sape nak makan kek pasni...


mencari lilin tak jumpa plak.. last2 rembat jela apa yg ada... hiasan pun seadanya... hihi, sendiri mau makan..
sukanya dia...

birthday boy ni dok tgk patung ultraman je... lepas je potong terus suruh cabut n basuh.. nak menan.. sabo jela...

Sunday, August 15, 2010

Happy Birthday to My Lovely Son, Fakhry Izzat

Posted by NaZa at 11:52 AM 1 comments

Hari ni pukul 8.32am genap fakhry umur 3tahun..
 Mama doakan fakhry menjadi anak yang soleh, sihat walafiat sentiasa, mendengar kata mama dan papa, menjadi contoh yang baik untuk adik ( or adik-adik.. hihi).
 Mama sayang fakhry.. 
eh jgn amik gambar saya... :p

But today dia selsema, batuk n macam nak demam. menyambut hari jadi dengan badan yang tak berapa sihat. xde wat apa2 pun utk birthday dia.. maybe beli cake n potong jela malam dia. dia dah request nak cake ada gambar ultraman... 

birthday boy..

gambar adik pun nak sibuk jugak.. rambut depan dan belakang yang telah dipotong... n baju recycle abg. hihi


 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal