Tuesday, August 24, 2010

birthday cake

Posted by NaZa at 9:49 AM

before birthday dia, dah request nak kek gambar ultraman banyak... siap bg contoh lg kan.. tapi hajat tak kesampaian.. so minggu ni aku wat sendiri jela.. tak kisah pun lambat, lg pun bukan dia tau tarikh pun lagi kan. kihkihkih.. last2 aku beli je patung menan ultraman yg kecik tu letak atas kek. kek wat sendiri jela.. tak tau sape nak makan kek pasni...


mencari lilin tak jumpa plak.. last2 rembat jela apa yg ada... hiasan pun seadanya... hihi, sendiri mau makan..
sukanya dia...

birthday boy ni dok tgk patung ultraman je... lepas je potong terus suruh cabut n basuh.. nak menan.. sabo jela...

2 comments on "birthday cake"

noniey on August 24, 2010 at 12:48 PM said...

happy birthday fakhry.. jadi anak yang soleh.. abang yang baik ye..

faiz said...

tak excited nak potong kek pon, excited nak ambk patung ultraman je...Happy Birthday anak papa....

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal