Sunday, August 15, 2010

Happy Birthday to My Lovely Son, Fakhry Izzat

Posted by NaZa at 11:52 AM

Hari ni pukul 8.32am genap fakhry umur 3tahun..
 Mama doakan fakhry menjadi anak yang soleh, sihat walafiat sentiasa, mendengar kata mama dan papa, menjadi contoh yang baik untuk adik ( or adik-adik.. hihi).
 Mama sayang fakhry.. 
eh jgn amik gambar saya... :p

But today dia selsema, batuk n macam nak demam. menyambut hari jadi dengan badan yang tak berapa sihat. xde wat apa2 pun utk birthday dia.. maybe beli cake n potong jela malam dia. dia dah request nak cake ada gambar ultraman... 

birthday boy..

gambar adik pun nak sibuk jugak.. rambut depan dan belakang yang telah dipotong... n baju recycle abg. hihi


1 comments on "Happy Birthday to My Lovely Son, Fakhry Izzat"

kirana on August 16, 2010 at 8:36 AM said...

dah boleh gi sekolah dah besar..

makin besar makin nampak muka cam papa dia hhehe

happy belated besday!mintak hadiah best2 kat mama tu

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal