Wednesday, September 22, 2010

Aidilfitri 2010

Posted by NaZa at 2:31 PM
dah lama tak update.. blog raya lama sangat.. hihi
takde masa nak update, kat rumah memang tak bleh dah, buka laptop, si kecik tutup balik laptop..
kalu tinggal kejap je, dia pi cium-cium keyboard dgn air liuh meleleh-leleh, abih basah keyboard aku.. huhu
tahun ni raya johor. sepatutnya selang seli last year terengganu kan..sakit poket wooo kalu nak balik dua-dua tempat kan...tapi kerana ingin menjadi isteri mithali (muahaha.. selepas adegan pujuk rayu tapi rasuah xde la plak huh..) balik la jugak terengganu masa raya ke-6. seperti biasa masuk jela gambar raya yang diambil dengan camera phone aje..tema tahun ni pink. hajat dihati nak pi studio, tapi anakanda kesayangan tak sihat plak, so cancel la..



raya pertama


fakhry tak sihat, mata kiri bengkak, demam, pi klinik dihari pertama, klinik pun penuh orang beraya.. huh..


raya ke-2 - baju yang sama dgn opismate. hahah



raya ke-3 pi beraya melaka. akak ipar takde dalam gambar. nak menunggu abg ngah aku upload gambar full tah bile gamaknya...
raya ke-6 before balik ke terengganu.

0 comments on "Aidilfitri 2010"

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal